Reklam
Filtrele
Reklam
Reklam
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
Sakarya Emlak İlan Facebook
Reklam
Korana Virüs Sonrası Konut Trendi Değişti!

Korana Virüs Sonrası Konut Trendi Değişti!

Balkonlu ve Bahçeli Evler Revaçta

Pandemi insanların yaşam alanlarına bakış açılarını da değiştirdi. İnsanlar eskiden revaçta olan siteler ve rezidanslardan uzaklaşırken balkonlu ve bahçeli evlere yöneldi.

 

FİYATLAR KATLANDI

Korana virüs salgını nedeni ile insanların konut talepleri de değişti. Salgın nedeni ile insanların evde daha uzun zaman geçirmeleri bahçeli ve balkonlu evleri yeniden gözde haline getirdi.  Eskiden yüksek bakım ve ısınma maliyetleri ile tercih edilmeyen bahçeli evlere olan ilginin artması ile beraber bahçeli ev fiyatları da katlandı.

 

PROJELER DEĞİŞTİ

Bahçeli evlere olan yoğun talep sonrası fiyatlar büyük bir hızla artarken aynı şekilde balkonlu evler için de fiyatlar yükseldi.  Büyük balkonu olan evlere olan talep nedeni ile artık yeni yapılan konut projelerinde de balkon metrekareleri daha yüksek tutulurken teras balkon tipi konut projeleri için düzenlemelere gidildiği belirtiliyor.  Korana virüs salgını nedeni ile insanların artık daha uzun süreler evde kapalı kalması, hastalık bulaş riskinin artması nedeni ile kalabalık sitelerden uzaklaşılması bu evlerin fiyatlarını yükseltti.

1 Ekim 2020 - 16:26:36 650 Okunma
Editör: Haber Merkezi Etiketler:
Reklam
Yorumlar(0)