Reklam
Filtrele
Reklam
Reklam
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
Sakarya Emlak İlan Facebook
Reklam
Sakarya’da Daire Fiyatları

Sakarya’da Daire Fiyatları

Sakarya'da ilçelere göre konut fiyatlarını ve istatistiklerini Sakaryaemlakilan.com olarak sizler için derledik.

En çok konut satan illerde 16'ncı sırada yer alan Sakarya’da ilçelere göre konut fiyatları şu şekilde;

Turizm sezonunun gözde ilçelerinden Sapanca’da bir villanın satış fiyatı 60 milyon TL’yi bulurken Adapazarı, Arifiye, Serdivan ve Hendek bölgelerinde ortalama satılık ev fiyatları 300.000 TL ile 2.500.000 TL arasında değişiyor.

Sakarya'da satılık konutların ortalama metrekare birim fiyatı Mart 2022 sonu itibarıyla 5.502 TL iken aynı özelliklere sahip satılık konutların geri dönüş yani amortisman süreleri 21 yıl seviyelerinde seyrediyor.

konut için Sakarya'da en fazla değer kaybeden ilçeler sırasıyla Ferizli, Pamukova, Geyve, Kaynarca, Akyazı olurken yıllık ortalamalara bakıldığında konut için en fazla değer kazanan ilçeler sırasıyla Sapanca, Adapazarı, Serdivan, Hendek, Arifiye oldu.

Amortisman süreleri dikkate alındığında ise en hızlı geri dönüşe sahip ilçeler sırasıyla termal cennet Taraklı, son zamanlarda yapılan turizm yatırımlarıyla dikkat çeken Karapürçek, turistlerin gözdesi Sapanca, ögrenci  ağırlıklı Serdivan ve Adapazarı’nda Hayat Var Projesi ile yatırımcıların gözdesi haline gelen Adapazarı oldu. Nisan 2022 sonu itibari ile son bir yıl içerisinde satılık konutların fiyatları %103.03 artışa geçti. Aynı özelliklerdeki ortalama satılık konut fiyatları 480.000 TL olurken, Ortalama satılık konut büyüklüğü 120 metrekare.

21 Mayıs 2022 - 18:46:19 682 Okunma
Editör: Haber Merkezi Etiketler:
Reklam
Yorumlar(0)