Reklam
Filtrele
Reklam
Reklam
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
Sakarya Emlak İlan Facebook
Reklam
Sakarya'ya Rağbet Artıyor

Sakarya'ya Rağbet Artıyor

Sakarya’ya rağbet her geçen gün artıyor.

Son gelişmelerden sonra şehir yatırımcıların gözdesi haline geldi. Sakarya’nın sanayi ve turizm şehri olması için atılan adımlar şehre yatırımı arttırıyor. Dış yatırımcıların artması konut fiyatlarını da yükselişe çekiyor.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya için güzel haberleri yılın ilk çeyreğinde peş peşe vermişti. Bisiklet Şehri Sakarya Unvanı ile açılışı yapan Şehrimiz her geçen gün güzelleşmeye, turist ve yatırımcı çekmeye devam ediyor. Şehre kazandırılan turistler, özellikle Karasu ve Sapanca’da bulunan yazlık, sezonluk ev fiyatlarını yükseltirken yatırımcılar ve yabancılar arsa, konut alım satım işlemleri ile ilgileniyor. Herkesin gözü Sakarya’ya ve gelişimine çevrilmiş durumda.

Tatil Sezonu Yaklaşıyor

Dünyanın içilebilir su kaynaklarından biri olan Sapanca Gölü, görüntüsüyle de büyülerken Sapanca genellikle tatil sezonunda rağbet görüyor. Kiralık sezonluk villa ve dublex ev fiyatları ise aylık 9.000 TL ile 250.000 TL aralığında değişiyor. Son zamanlarda daha sık tercih edilmeye başlanan bungalov evler ise günlük 500 TL ile 1500 TL arasında kiracı buluyor.

Öğrenci Semti Serdivan

Öğrencilerin ağırlıklı olduğu Kampüs bölgesinde, Serdivan’da 2+1 eşyasız 2.500 ile 4.000 TL arasında değişirken  apart fiyatları 1.500 /2.500 TL  arasında değişiyor

“Adapazarı’nda Hayat Var”

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu’nun lansmanını yaptığı ve detayları paylaştığı Adapazarı’nda Hayat Var isimli alışveriş merkezi Projesi ile Adapazarı’ndaki ev fiyatları da yükselişe geçmiş durumda. Yatırımcıların satılık ev bulmakta zorlandığı bölgede projenin bir sene içerisinde tamamlanması bekleniyor. Adapazarı bölgesinde kiralık evler 2.000/5.000 arasında seyrederken,  satılık ev fiyatları 450.000/1.300.000 TL arasında alıcı buluyor.

Yapılan yatırımlar ile Karapürçek ve Karasu ilçelerinin de değerleneceği , bir yıl içerisinde konut fiyatlarının bu bölgelerde hızlı bir artışa geçeceği ön görülüyor.

21 Mayıs 2022 - 16:53:56 428 Okunma
Editör: Haber Merkezi Etiketler:
Reklam
Yorumlar(0)