Reklam
Filtrele
Reklam
Reklam
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
Sakarya Emlak İlan Facebook
Reklam
Prefabrik evlere ilgi artıyor

Prefabrik evlere ilgi artıyor

Konut fiyatları büyük bir hızla yükselirken ucuz ev sahibi olmak isteyen kişilere yönelik olarak piyasaya çıkan prefabrik konut, tiny house ve ahşap konteyner evlere ilgi artmaya başladı.

 

Ucuz ev sahibi olmak isteyen kişilere yönelik olarak başlatılan yeni kampanyalar kapsamında en ekonomik fiyatlar prefabrik evler için sunuldu. Özellikle Sapanca tarafında ağırlıklı olarak tercih edilen bu butik evlere duyulan ilgi son zamanlarda sosyal medyanın da etkisiyle artışa geçerek dikkatleri üzerine toplamıştı. Son dönemde deprem riski yüksek illerde de vatandaşlar daha güvenli olması nedeni ile prefabrik evlere yönelirken tiny house ve ahşap konteyner evler ise daha ziyade hobi bahçesi ve arsası olan kişilerin yazlık amaçlı olarak tercihleri arasında yer alıyor.

 

Anahtar teslim prefabrik ev

 

Anahtar teslim olarak belirlenen prefabrik ev fiyatları da dikkat çekti. 120 m2 büyüklüğe sahip olan prefabrik evin anahtar teslim satış fiyatı 450 bin TL olarak ilanlarda yerini alırken 60 m2 büyüklüğe sahip olan 2+1 prefabrik evin satış fiyatı ise 140 bin TL oldu.

 

Tiny house fiyatları

 

Son dönemin en gözde konut tercihleri arasında yer alan Tiny House ev fiyatları da cepleri rahatlatan seçenekler arasında bulunuyor. Tiny House çekme karavan satış fiyatı 285 bin TL olarak sahibinden ilanları arasında kendisine yer buldu.

 

İstenilen Model ve Ölçülerde Bungalov Ev -Ahşap Ev - Tiny House özel olarak tasarlanan evlerin fiyatı 190.000 TL olarak belirlendi.

 

 Sapanca’da gecelik tatil için kiralamalarda ise fiyat 2.500 TL’den başlıyor.

 

29 Temmuz 2022 - 10:57:32 613 Okunma
Editör: Haber Merkezi Etiketler:
Reklam
Yorumlar(0)