Reklam
Filtrele
Reklam
Reklam
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
Sakarya Emlak İlan Facebook
Reklam
Vakıfbank'tan satılık ikinci el konutlar! 34.000 TL peşin, 5.027 TL taksitle!

Vakıfbank'tan satılık ikinci el konutlar! 34.000 TL peşin, 5.027 TL taksitle!

İkinci el konut satın almak için ucuz ev arayışında olanlara bekledikleri haberi Vakıfbank duyurdu. Vakıfbank tarafından çok uygun fiyatlarla ikinci el konutlar satışa çıkarıldı. Bu konutları satın almak isteyenlere Vakıfbank ayrıca konut kredisi desteği de veriyor. 

Türkiye'de ev sahibi olmak isteyen çok sayıda vatandaş olsa da yükselen fiyatlar bu insanların ev satın almalarına engel oluyor. Bu engelleri aşmak isteyenler ucuz fiyatlı ev arayışında olabiliyorlar ama pek de böyle bir imkan bulunmuyor. Emlak piyasasında oluşan fiyatlar yüksek gelirli olmayan vatandaşlar haricinde geri kalan vatandaşlara ev sahibi olma imkanı tanımıyor. TOKİ bir alternatif olsa da onun da yüksek talep görmesi ve kura sisteminden dolayı çoğu vatandaşın yararlanma imkanı doğmuyor. Tek bir alternatif ise bankalardan yapılan ikinci el konut satışları oluyor. 

VAKIFBANK'TAN İKİNCİ EL KONUT SATIŞLARI DEVAM EDİYOR!

Türkiye'nin çok önemli bankalarından birisi olan Vakıfbank tarafından yoğun bir şekilde gayrimenkul satışı yapılıyor. Bu gayrimenkuller bankanın mülkiyetine sorunlu krediler karşılığında geçiyor. Bundan dolayı banka net bir şekilde kredi zararı ile karşılaşıyor. Bu zararın karşısında gayrimenkul mülkiyeti alınıyor ama onun da nakit dönüşümü sağlanmadan banka için bir anlamı yok. Bundan dolayı Vakıfbank sahibi olduğu bu gayrimenkulleri nakit haline çevirebilmek için satışa çıkarıyor. Bu satışların hızlı olabilmesi için piyasanın altında fiyatlar belirleniyor. Bankadan ucuz konut satışı da bu sistem içerisinde gerçekleşiyor. Vakıfbank ikinci el konutları piyasanın çok altında bir fiyatlar satışa sundu. 

İKİNCİ EL KONUT SATIŞ İLANLARI YAYINLANDI!

Vakıfbank'ın yayınladığı ikinci el konut satış ilanlarının bazılarını Emlak365 okuyucuları için incelemeye aldık. Bu ilanlara göre farklı şehirlerde uygun fiyatlı konut bulmak imkanı mevcut. Mardin Kızıltepe'de bulunan 3+1 konut için Vakıfbank'ın 450.000 TL bedel belirleyerek satışa çıkardığı görülüyor. Artvin Hopa'da ise 2+1 daire için Vakıfbank 600.000 TL istiyor. Kayseri Pınarbaşı'nda ise 3+1 daire için Vakıfbank'ın satış bedeli 340.000 TL olarak açıklandı. 

23 Mayıs 2023 - 17:24:27 468 Okunma
Editör: Haber Merkezi Etiketler:
Reklam
Yorumlar(0)